Вітаю з 2022-2023 навчальним роком!

 

Перший дзвінок знову зібрав нас у колі дружної шкільної родини, але не на шкільному подвір’ї, і не в класній кімнаті, а за моніторами комп’ютерів  та екранами телефонів. Війна змінює не лише формат навчання, а й трепетні шкільні традиції.

Сьогодні складний час: ми живемо в умовах війни. Нікого не дивують звуки сирен, блокпости та інші атрибути воєнного часу. Весь народ об’єднався, аби наблизитися до нашої перемоги, бо Україна – єдина, суверенна та  незалежна держава.

Тема першого уроку цього навчального року ««Ми українці: честь і слава незламним!» Перший урок – це урок державності,  людяності, патріотизму, під час якого намагалася довести учням необхідність збереження миру в усьому світі, показати масштаб небезпеки війни й можливості її запобігання.  

Війна, як ніколи, згуртувала українську націю, мобілізувавши весь її потенціал на відсіч ворогу. Вона торкнулася кожної української родини, стала частиною нашого життя, а перемога у ній стала спільною метою всього українського народу. Кожний українець має свій рахунок війні та свою історію боротьби, що у сукупності складають нашу спільну історію спротиву.

Ми дуже любимо нашу державу і знаємо, що неодмінно переможемо й на нашій землі запанує мир і добробут! 

Перше вересня – це плани, сподівання, мрії, задуми на весь навчальний рік.  Тож нехай рік буде плідним, радісним, цікавим і мирним для всіх нас. З Днем знань!



 

Немає коментарів:

Дописати коментар