Новорічні дива до Дня Святого Миколая

            19 грудня в Україні святкують День Святого Миколая. Діти дуже люблять цей день, коли оживає диво і можна знайти під подушкою смаколики. Напередодні цього дня дива були і в нашій гімназії. До кожного класу завітали Святий  Миколай  і чарівні ангелочки з привітаннями та гарними побажаннями. Всі знають, що Миколай був покровителем всіх діток.  Якщо ж в переддень чарівного свята загадати заповітне бажання, то Святий Миколай його обов'язково виконає.  Деякі загадували бажання, тримаючи на руках янгелят, інші - обіймаючи їх, а дехто - фотографуючись з ними.   Саме віра в чудеса здатна зберігати все найдорожче в людських серцях.

День Святого Миколая – це зимове свято, це крок до Нового року, тому до цього дня кожен клас виготовив композиції декоративно-прикладного мистецтва.  Неймовірна фантазія, творчість, новорічні дива своїми руками створили святковий настрій у всіх нас. Дякую учня і батькам 6 касу.

Прийміть найщиріші вітання з початком Новорічних свят. Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом,  домівки повняться добром, радістю, а очі світяться щастям!

 


Немає коментарів:

Дописати коментар