Спорт-це життя!!!

Спорт – це життя, це культура, це сила,  здоров’я. Спорт – це ще і відмінний настрій, високий життєвий тонус і надзвичайний душевний підйом, це прекрасна основа для прагнення успіху, нових звершень та плідної праці. Яскравим свідченням всього перерахованого стала зустріч учнів 9 класу  зі спортсменами-випускниками школи Васильченком Вадимом Петровичем (1989 р. випуску), Васильченком Сергієм Анатолійовичем  (1991 р. випуску) та їх тренером по дзюдо Ібраімовим Володимиром Сулеймановичем.
Дзюдо - це один з видів бойового мистецтва або спортивної боротьби, в якій головне - спритність, а не сила. Дзюдо допомогає  вдосконалювати себе, своє тіло і розум. Це впевненість у собі, елементарні навички самооборони, дисциплінованість, яка, в свою чергу, виробляє сильний характер. Як і будь-який вид спорту, дзюдо вимагає наполегливих тренувань.
Дев’ятикласники   уважно слухали захоплюючі історії зі спортивного життя та змагань. Володимир Сулейманович близько 20 років тренував наших односельчан, які гідно виступали не лише на обласних, а й на республіканських змаганнях. Учні з цікавістю розглядали чорно-білі фотокартки та пожовклі від часу грамоти. Але як сказав Володимир Сулейманович: «На цю зустріч можна не брати ніяких медалів, кубків, грамот, бо основне при нас – це здоров’я, гарний настрій, бадьорість, бажання працювати і творити».
Сподіваюсь, що ця зустріч-бесіда пробудить в учнів  бажання займатися фізичною культурою і спортом,  вести  здоровий спосіб життя і залишить по собі позитивні емоції та враження. 




Немає коментарів:

Дописати коментар