Шкільна бібліотечна конференція

      
29 вересня 2015 року, напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек, було проведено шкільну бібліотечну конференцію. До участі в роботі конференції було делеговано читацький актив з числа учнів  2-11 класів. У роботі конференції взяли участь: завідуюча шкільною бібліотекою Оберемок О.М., завідуюча сільською бібліотекою Омел’яненко Л.М.,  вчитель  зарубіжної літератури  Васильченко  Л.І.,  адміністрація  навчального закладу.
       До  обговорення  були прийняті питання про спільну  роботу Ради бібліотеки  і  учнівського  читацького активу у 2014 – 2015 навчальному році, про особливості і  результати участі школи у конкурсі «Кращий читач 2015 року», обрання нового складу  Ради шкільної бібліотеки.

     Завідуюча шкільною бібліотекою  Оберемок. О.М. провела аналіз роботи бібліотеки, учнівського бібліотечного активу, підсумувала хід  і перспективи щорічної акції «Живи книго!», ознайомила з виставковою діяльністю бібліотеки.       Цікавими були виступи уче-ниці 8 класу Остряниці Катерини і вчителя зарубіжної літератури Васильченко Л.І., які поділилися своїм досвідом участі у районному та обласному конкурсі «Кращий читач 2015 року»  і результатами  поїздки  до м. Львова.

       Приємним сюрпризом на конференції став подарунок книг, придбаних на Форумі,  фонду шкільної бібліотеки та вчителю літератури Л.І.Васильченко з подякою і побажаннями.

     Для того, щоб взяти участь у конкурсі «Кращий читач» потрібно багато читати. Саме нові поповнення  бібліотеки за віковими категоріями та тематикою  презентувала бібліотекар  сільської бібліотеки  Омел’яненко Л.М.

       На конференції, за пропозицією учениці 8 класу  Рогозіної О. було обрано новий склад Ради бібліотеки. Це ті учні, які люблять книги, цінують, бережуть їх. Вони дбайливі помічники бібліотекаря.

      По  завершенню  бібліотечної конференції до Всеукраїнського Дня бібліотек  вчителем зарубіжної літератури Васильченко Л.І. був проведений  конкурс «Бібліотечний ерудит».  Учні дізналися багато нового та й показали себе, як гідні знавці літературних творів, їх авторів та історію створення книги.  








Немає коментарів:

Дописати коментар