Перше вересня - День знань!


Перший дзвінок знову зібрав нас у колі дружної шкільної родини. Святково й урочисто розпочався сьогодні для нас новий навчальний рік. Нехай він буде плідним, радісним, цікавим і мирним для всіх нас.
Перше вересня – це плани, сподівання, мрії, задуми на весь навчальний рік.  Тож перший урок – незвичайний, це урок державності,  людяності, патріотизму, під час якого намагалася довести учням необхідність збереження миру в усьому світі, показати масштаб небезпеки війни й можливості її запобігання.  
Тема першого уроку «Прагнемо миру». Мир на планеті –  надзвичайно актуальна тема в усі часи. І це не дивно. Адже будь-яка людина, що загляне всередину себе, у свою душу, у свій розум, підтвердить, що зберегти мир іноді нелегко навіть у собі, що вже казати про стосунки між людьми (навіть близькими), а тим більше між країнами. Що б не сталося, які проблеми б не виникли, усе можна вирішити мирним шляхом. Слід пам’ятати, що завжди є вихід. Іноді він може бути зовсім несподіваним. Під час уроку-тренінгу учні створили веселку зі своїх долонь,  усвідомили, що Мир на Землі в наших руках. Пояснювали своє розуміння цього слова.  Із захватом кожен виготовив паперового голуба – символ миру.
Ми жителі нашої планети. І від нас залежить майбутнє. Нехай усі ми навчимося розуміти й поважати одне одного, нехай почнеться на Землі нова історія історія Людства, яка не знає війни. Ми прагнемо миру!

Немає коментарів:

Дописати коментар