І Міжнародна гра  "Sunflower - 2016 "
     Із метою впровадження нових форм роботи з обдарованою учнівською молоддю та розвитку творчих здібностей учнів Українською асоціацією викладачів зарубіжної літератури спільно з Творчим об’єднанням «Соняшник» розроблено концепцію проведення щорічної Міжнародної гри зі світової  літератури «Sunflower» для учнів загальноосвітніх  навчальних закладів, яку планується провести 30 листопада 2016 року.

Що конкретно дасть школярам участь у Міжнародній грі «Sunflower»?
З-поміж цілої низки обґрунтованих відповідей виділимо лише основні:
  •   Дозволить виявити  або розвинути творчі здібності учнів.
  •  Сприятиме їхньому долученню до найвищих досягнень світової літератури й культури, загальнолюдських і національних духовних цінностей, вихованню естетичного смаку, високої читацької і загальної культури, словом, формуватиме Людей Культури.
  • Допоможе відпрацювати навички роботи із тестовими формами контролю їхніх навчальних досягнень,
       Як казали древні китайці, «навіть шлях довжиною цілих 1000 лі починається з першого кроку». Тож вирушаймо разом – сміливих супроводжує успіх! А дорогу підкаже «Sunflower», котрий завжди тягнеться до Сонця Світової Літератури....

Із правилами проведення гри, порядком реєстрації на участь у ній та матеріалами для підготовки можна ознайомитися на сайті гри: http://gra-sunflower.com.ua/
Більш детальна інформація у листі Міністерства освіти і науки України від 06.06.2016 № 1/9 - 286 "Про проведення І Міжнародної гри ""Sanflower" - 2016".

Чекаю заявок на участь

Немає коментарів:

Дописати коментар